21-річний півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко відверто зізнався, кого б він взяв до себе в команду, якщо б зібрався грати в дворовий футбол. Про це він повідомив в Telegram-каналі "Записки Динамівця".

Так, якби намічався дворовий футбол, то Шапаренко хотів би бачити в своїй команді вихованців "Динамо".

"Давайте без воротаря. Взяв би Бурду та Миколенко. Потім, Ярмоленко - він майстер дворового футболу. І Бодю Ледньова. Ну і я, звичайно", - зізнався український футболіст.

Слід зазначити, що молодий півзахисник приєднався до київського футбольного клубу "Динамо" ще в 2015 році, перейшовши з "Іллічівця". У поточному сезоні української Прем'єр-ліги Шапаренко провів 8 матчів, в яких відзначився голом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що футболісти київського "Динамо" здали тести на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український футболіст Олександр Алієв стане учасником онлайн-проєкту "Битва".

Також "Знай.ua" писав, що гравець київського футбольного клубу"Динамо" висловив бажання піти в оренду за ігровою практикою.