Стало відомо, коли може відбутися бій українського екс-чемпіона світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктора Постола (31-2, 12 KO) проти американського об'єднаного чемпіона світу WBC, WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО), який вже двічі переносили.

Хосе Карлос Рамірес заявив, що приступає до підготовки до бою з обов'язковим претендентом і колишнім володарем титулу за версією WBC українцем Віктором Постолом.

Віктор Постол, Getty Images
Віктор Постол, Getty Images

"Чемпіон за версіями WBC і WBO Хосе Карлос Рамірес повідомив нам, що на цьому тижні почне повноцінний тренувальний табір. Вони націлені провести двічі перенесений бій з Віктором Постол в середині липня", - розповів інсайдер Кріс Меннікс.

Бій переносився двічі через пандемію коронавірусу. Спершу передбачалося, що бій пройде в Китаї, потім поєдинок було перенесено в США.

Раніше Президент WBC заявив, що бій Рамірес - Постол буде одним з перших після закінчення карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, бій Рамірес - Постол мав відбутися 9 травня у Фресно, Каліфорнія.

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Постол зазнав першої поразки на профі-рингу

Також Знай.ua писав, стало відомо, скільки заробить Рамірес за бій з Постолом.