Футбольний клуб “Манчестер Сіті” представив світу третій комплект своєї форми для змагань наступного року. Кольори форми - традиційні для клубу: білі, блакитні і фіолетові. Подив викликає орнамент - гравці Ман Сіті носитимуть форму з турецьким огірком на ній.

Нова форма "Манчестер Сіті"
Нова форма "Манчестер Сіті"

Це орнамент надзвичайно древній та має декілька культурних нашарувань популярності. Він нагадує листок кипарису - символ вічного життя на Ближньому Сході, а тому ним прикрасили свій одяг найбагатші жителі цього регіону століттями. Через перські килими та Індію цей орнамент стає популярним у Європі. Більше того у 18 от одне шотландське містечко починає спеціалізуватись на виготовленні тканин з цим узором, а тому цей орнамент має і європейське ім'я - пейслі.

Нова форма "Манчестер Сіті"
Нова форма "Манчестер Сіті"

Фанати футболу підозрюють, що вибір пав на цей орнамент не лише через красу і древнє походження, але й тому, що ціла когорта видатних рок-музикантів (від the Beatles до Лайама Галлахера) - фанати цього орнаменту. Так, обравши цей візерунок для форми, менеджери можуть бути певними, що серед рок-музикантів та їхньої аудиторії новий одяг Ман Сіті матиме комерційний успіх.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україну повертається футбол, Динамо відкриває "сезон".

Як повідомляв портал Знай.ua, Манчестер Сіті можуть позбавити чемпіонського титулу.

Також Знай.ua писав, що "Ман Сіті" відповів на рішення суду про відсторонення від Ліги Чемпіонів.