Стало відомо, що офіційний сайт англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" оприлюднив реакцію на рішення Судової палати органу фінансового контролю, слідуючи якому "городяни" пропустять два наступних сезону Ліги чемпіонів, а також будуть зобов'язані виплатити штраф у розмірі 30 мільйонів євро.

Манчестер Сіті

"Манчестер Сіті розчарований, але не здивований сьогоднішньою заявою Судової палати УЄФА. Клуб завжди наполягав на крайньої необхідності пошуку незалежного органу та процесу, щоб неупереджено розглянути всеосяжний масив неспростовних доказів на підтримку своєї позиції", - йдеться в повідомленні.

Ще в грудні 2018 року головний слідчий УЄФА публічно оголосив результати та санкції, які він планував передати у "Ман Сіті", ще до того, як почалося розслідування. Послідуючий помилковий процес УЄФА, який був під наглядом слідчого, означав, що було досить очевидно вирішенні процесу. "Ман Сіті" офіційно подав скаргу в дисциплінарний орган УЄФА, яку підтвердив Спортивний арбітражний суд.

Манчестер Сіті

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Простіше кажучи, це справа, порушена УЄФА, яке розглядається УЄФА і засуджена УЄФА. Після того, як цей упереджений процес завершено, Сіті як можна швидше винесе неупереджене рішення і, отже, у першій інстанції при першій же можливості почне розгляд справи в Спортивному арбітражному суді", - говориться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вибачився перед уболівальниками за своє видалення в матчі 25-го туру АПЛ з "Тоттенхемом" (0:2).

Як повідомляв портал "Знай.ua", арбітражна палата інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів прийняла рішення про дискваліфікацію англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" від участі в єврокубках на 2 роки.

Також "Знай.ua" писав, що легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко заробляє в клубі 20 тисяч фунтів в тиждень, або 1 мільйон 40 тисяч фунтів на рік.