Як відомо, дружина український футболіст, захисник і півзахисник збірної України та київського "Динамо" Олександра Караваєва Людмила активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників цікавими фотографіями та відеороликами.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила своє чергове фото, на якому вона в одній лише спідній білизні позує на камеру, лежачи на власному ліжку.

"Перед сном подумай про завтра. У ньому - новий ранок, нове життя", - коротко та лаконічно підписала свою світлину дівчину.

Скріншот допису

Зокрема, це не перша відверта світлина дівчини – вона вже оприлюднювала серію пікантних фотографій зі свого відпочинку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Караваєва Людмила, фото: Instagram
Караваєва Людмила, фото: Instagram

Караваєва Людмила, фото: Instagram
Караваєва Людмила, фото: Instagram

Караваєва Людмила, фото: Instagram
Караваєва Людмила, фото: Instagram

До слова, дружина зіркового футболіста родом із Севастополя, а саме весілля, яке відбулося ще в далекому 2014 році, вони зіграли під час своєї відпустки в Криму.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.