31 травня, мав відбутися перший поєдинок львівських “Карпат” після відновлення чемпіонату України з футболу. Львів'яни повинні були прийняти ФК “Маріуполь”. Однак напередодні поєдинку клуб оголосив, що в клубі два футболіста і деякі члени персоналу заразилися коронавірусом. Через це матч “Карпати” – “Маріуполь” не відбудеться.

- Ми згідні на технічну поразку - Ми закликаємо не зупиняти чемпіонат - Ми творили нашу історію тільки на футбольних...

Geplaatst door Oleg Smaliychuk op Zaterdag 30 mei 2020


Новий президент клубу Олег Смалійчук на своїй сторінці в Facebook зробив заяву щодо ситуації, що склалася. Смалийчук заявив, що “Карпати” згодні з будь-яким рішенням контролюючих органів, навіть якщо це буде технічна поразка. Однак він закликає не зупиняти чемпіонат, і дограти 8 турів, що залишилися. “Ми творили історію тільки на футбольних полях”, написав Смалійчук.

Навколо ситуації в “Карпатах” ходило багато чуток, і епатажний Смалійчук не залишив це без уваги. “Хочу нагадати авторам теорій змов і любителям копатися в брудних трусах: ми – “Карпати”, ви – г..вно”. Також він зазначив, що не дозволить нікому ганьбити імідж клубу.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, колишній генеральний директор “Карпат” Олег Смілийчук став співвласником і президентом клубу 27 травня. В цей день він завершив операцію з викупу керуючої частини клубу (50% акцій) у колишнього президента Петра Димінського.

Як повідомляв портал Знай.uа перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про ставлення до політики.

Нагадаємо, що У матчі 19-го туру Прем'єр-ліги України Ворскла на своєму полі, в Полтаві, розгромно з рахунком 0:4 поступилася Карпатам.