Джей Ар Сміт, видатний американський баскетболіст і чемпіон НБА, побив білого чоловіка. У мережу виклали відео, на якому колишній захисник клубу “Клівленд Кавальєрс” б'є білого чоловіка спочатку ногами, а потім кулаками.

Про це повідомляють Fox News.

На відео можна побачити як білий лежить на землі поруч із машинами, тоді як високий і дужий Сміт спочатку б'є його ногами, а потім кулаками. Це побоїще є частиною масових заворушень в Америці, спричинених черговим вбивством білим поліцейським чорного чоловіка. Ба більше, Сміт стверджує, що спочатку чоловік розбив вікно його машини у люті, а вже потім баскетболіст почав мстити чоловіку.

Джей Ар Смит, фото з вільних джерел
Джей Ар Смит, фото з вільних джерел

Нещодавно у місті Міннеаполісі двоє поліціянтів заарештували чорного чоловіка, Джорджа Флойда. Вони мали підозру, що він розрахувався за сигарети фальшивими купюрами. Після арешту поліціянти змусили чоловіка лягти на підлогу, після чого підтримував його шию коліном. Численні відео перехожих зазнімкували як лежачий чоловік повторює “Я не можу дихати”. Через сім хвилин чоловік помер. Це вбивство сколихнуло Америку, велика кількість людей вийшла на вулиці протестувати проти расизму та поліцейського свавілля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше Джей Ар Сміт прокоментував інцидент на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі сторіз.

"Хочу, щоб ви знали прямо зараз, поки не побачите цю нісенітницю в якомусь іншому місці. Один з цих [лайка] маленьких білих хлопчиків не зрозумів, куди потрапив. Він розбив [лайка] вікно в моєму автомобілі. Це сталося в житловому районі. Тут немає жодних магазинів, нічого в цьому роді. Він розбив моє вікно. Я наздогнав його і провчив.

Тож, коли відзнятий матеріал вийде і ви його побачите, знайте наступне: я наздогнав його і провчив. Він розбив моє вікно. Це не злочин на ґрунті ненависті. У мене немає проблем ні з ким, ні у кого немає проблем зі мною. Проблема в [лайка] системі. Цей мерзотник розбив моє вікно, і я провчив його. Він не знав, чиє вікно він розбив, тому отримав", - стверджує спортсмен.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Донька легендарного Кобі Брайанта продовжила справу батька - засвітилась на драфті жіночої НБА-2020.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українець Михайлюк встановив рекорд у НБА.

Також Знай.ua писав, що Лень показав найкращу гру за Атланту в НБА: відео.