Чемпіони Європи з фігурного катання Ванесса Джеймс і Морган Сіпре оголосили про повернення на лід та готовність брати участь у наступних чемпіонатах. Пара була вимушена взяти паузу через сексуальний скандал, винуватцем якого став Сіпре.

Про це повідомляє французьке видання Le Parisien.

Найсильніша європейська пара останні декілька років тренувалась у США. Неочікувано розгорнувся скандал: Сіпре надсилав фотографії свого оголеного статевого члена 13-ій дівчинці. На свій захист спортсмен відповідає, що познайомився із дівчинкою у мережі для знайомств Tinder, де вона зазначила, що їй 19 років. З іншого боку, слідство встановило, що і дівчинка, і зіркова пара катались на одному льоду в один і той самий час.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ситуація погіршилась тим, що скандал вибухнув у часи найголовніших дискусій щодо сексуальних домагань у США, а тому проти спортсмена ведеться розслідування. Швидше за все, пара не буде брати участь у змаганнях на території США, тоді як усі майданчики Європи, Азії та Олімпіади залишаються відкритими про них. Пара очікує взяти всі головні місця - навіть до скандалу вони були найсильнішими, а тепер готуються ще більш старанно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В зараженому коронавірусом Китаї помер український фігурист.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фігурне катання на велосипеді: франківські школярі винайшли ексклюзивний вид спорту, відео.

Також Знай.ua писав, що Українські фігуристи завоювали дві медалі на турнірі у Стамбулі.