У понеділок, 1 червня, весь світ святкував міжнародний День захисту дітей. У спортивному світі є багато прикладів хороших батьків, які думають про виховання своїх чад і намагаються прищепити їм "правильні" цінності. Одним з таких можна по праву назвати англійського футболіста Девіда Бекхема, який вже давно живе і продовжує працювати в США разом зі своєю дружиною Вікою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Девіда в мережі Instagram.

Публікація Девіда Бекхема, скріншот: Instagram
Публікація Девіда Бекхема, скріншот: Instagram

Девід в свій час був зіркою "Манчестер Юнайтед" і королівського "Реала", після блискучої кар'єри Девід спробував себе в якості тренера і моделі. Зараз чоловік разом з дружиною виховує чотирьох своїх дітей. До речі, у Девіда є вже дорослий син, який і сам може допомогти таткові, коли розбереться зі своїм гьорлфренд. Однак варто розповісти нашим читачам, що ж все таки побажав Девід на честь свята.

"Як батько чотирьох я добре знаю, як це проявляти силу, любов, турботу і витримку, особливо в такі нелегкі часи, як зараз! Сьогодні я думаю про всіх батьків, які виховують дітей і роблять все можливе", - написав Девід в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Хороший план, татко" - зіркові діти Галкіна і Пугачової пожартували над батьками.

Як повідомляв Знай.uа війна не закінчиться? Зеленський звернувся до дітей з заявою: "Станете військовими".

Знай.uа писав, чим зайняти дітей на літніх канікулах — список простих і бюджетних ідей від українського гумориста.