Колишній чемпіон світу з боксу, який ставав чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях, Флойд Мейвезер прийняв рішення повністю покрити витрати похорону Джорджа Флойда, смерть якого змусила світову спільноту звернути увагу на расизм.

Про це стало відомо завдяки заяві представника Мейвезера Леонарда Еллербі, повідомляє видання ESPN.

Флойд Мейвезер, Getty Images
Флойд Мейвезер, Getty Images

"Він, мабуть, розсердиться через те, що я говорю це. Але він напевно заплатить за похорон", - зазначив Еллербі.

Колишній боксер зв'язувався з сім'єю афроамериканця і отримав позитивну згоду на свою пропозицію. Представник боксера підкреслив, що Мейвезер робить все по добрій волі і хотів би не поширювати про це інформацію.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що 25 травня поліцейські затримали Джорджа Флойда нібито за те, що він намагався розрахуватися в магазині фальшивим чеком на 20 доларів. Під час затримання один з копів застосував задушливий прийом, ставши йому коліном на шию. Прийом не заборонений в Міннесоті, проте тримати чоловіка більше 5 хвилин в такому положенні не було жодних підстав – адже він начебто навіть не чинив опір під час затримання.

Зрештою, викликали медиків, коли Флойд затих і припинив благати про допомогу. Але було вже занадто пізно – наступного дня чоловік помер. Після даних подій Міннеаполіс, Лос-Анджелес і Мемфіс охопили масові протести, зараз ситуація напружена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українську журналістку жорстоко атакували під час протесту - "В очах потемніло...".

Як повідомляв Знай.uа Black lives matter - у США легенди шоу-бізнесу перетворилися на медиків, щоб надавати першу допомогу постраждалим.

Знай.uа писав, Джаред Лето показав, як бунт з Джокера став реальним - "Расизм гірше за пандемію".