Відомий український спортсмен, боксер, чемпіон WBO International Денис Берінчик часто тішить своїх шанувальників цікавими публікаціями в соцмережах. Однак на цей раз боксер заявив, що спортсменам буде складно вплинути на ситуацію в Україні, аргументувавши це неосвіченістю більшої частини населення країни.

Денис Берінчик, скріншот: YouTube
Денис Берінчик, скріншот: YouTube

За словами володаря титулу WBO Oriental в легкій вазі, тільки своєю поведінкою і своїм прикладом можна врятуватися самому, і врятувати тисячі над собою, однак в нашій країні це проблематично.

"Бути у овець пастухом, якщо самі вівці не хочуть чогось світлого і доброго... Це важко зробити. Бiльша частина нашого населення – воно неосвічене, неграмотне, і інтелектуально не мислить. Воно навіть розібратися не можуть у багатьох питаннях, які їй підкидає телевізор або соцмережі", – сказав Берiнчик в Instagram.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Денис вирішив трохи пожартувати і заявив, що карантин вже закінчився. Про це стало відомо завдяки новій публікації Дениса Берінчика в мережі Instagram. Також Денис додав, що виходив він на вулицю для покупки нової маски, і для походу на пошту за посилками з Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 53-річний Майк Тайсон на тренуванні "убив наповал" Нурмагомедова.

Як повідомляв Знай.uа Ломаченка включили до трійки найкращих боксерів світу - "Приголомшливий спортсмен".

Також портал Знай.uа писав, що Берінчик та Усик у вишиванках показали себе з несподіваного боку.