Скакалка - не лише дитяча забавка, але й інструмент для серйозних тренувань спортсменів. Ба більше, звичайні стрибки можна перетворити на віртуозні па: американський студент Ріджи Робсон вразив мережу і боксерів своїми трюками зі скакалкою.

Відповідний запис оприлюднило SportBible.

Скакалка, фото Pxhere
Скакалка, фото Pxhere

Відео було викладено у мережі Twitter на сторінці SportBible. Хлопець стрибає на скакалці, чередує руки, ноги, перевертається … його па складно описати, проте вражає легкість і технічність, з якою він виконує кожен наступний стрибок. Хлопець насамперед чудово працює із диханням та надзвичайно успішно контролює усі м'язи свого тіла - перекрутити ноги у стрибку, поки мотузка робить оберт - вимагає неабиякої координації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тренування на скакалці є частиною щоденного тренування боксерів, адже скакалка допомагає підвищити витривалість, покращує координацію і готує ноги до роботи на ринзі. Велика кількість коментарів під відео Ріджи Робсона впевнені, що у світі мало є боксерів, які можуть виробляти такі па і трюки на скакалці, звідси і може виникнути професійна заздрість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Згадаймо дитинство: як працює тіло під час стрибків на скакалці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко презентував свій секретний проєкт.

Також Знай.ua писав, що Батьковими стопами: Вікторія Бекхем вирішила піаритися на спортивних успіхах доньки