Одеські поліцейські заявили про те, що починають розслідування за фактом смерті ультрамарафонки і спортсменки збірної команди України з добового бігу Катерини Катющевой. Про це повідомили в прес-центрі поліції Одещини повідомили в понеділок, 15 червня.

"Попередньо подія кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою “природна смерть”) Кримінального кодексу України", – зазначається у повідомленні.

Правоохоронці додають: про те, що 14 червня, о 20.00, пацієнтка померла, поліцейським стало відомо від лікарів сьогодні, 15 червня, близько 10 години ранку.

"Для встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу", – додали поліцейські.

Загибла ультрамарафонка, фото: Одеса Онлайн
Загибла ультрамарафонка, фото: Одеса Онлайн

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В даний час слідчими Суворовського відділу поліції вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Ультрамарафонка загинула в неділю, 14 червня, під ультрамарафона “Ультратрейл Куяльник". Після отриманої навантаження дівчина померла в лікарні від інсульту.

Відомо, що її більше 8 годин шукали спортсмени, волонтери, родичі і поліція разом з кінологами. Розглядали версію з викраденням. Виявилося, що спортсменка спочатку отримала тепловий удар, а потім, пролежавши до ночі, — переохолодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, застреленого копами 16-річного спортсмена відправили в останній шлях.

Як повідомляв Знай. ua, харків'янка схопила дитину і викинулася з балкона на очах у чоловіка.

Також Знай. ua писав, що популярна модель жорстоко вбив бездомного.