На матчі кубку України з футболу між столичним "Динамо" і "Минаєм" українські вболівальники влаштували справжню провокацію. Відомо, що під час трансляції по телебаченню було знято кадр з людьми, які розгорнули плакат з написом "Свободу Дереку Шовіну". А це ім'я належить одному з учасників смертельного затримання афроамериканця Джорджа Флойда.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу Perepichka News.

Кадр з трансляції матчу "Динамо" - "Минай", скріншот: Telegram
Кадр з трансляції матчу "Динамо" - "Минай", скріншот: Telegram

"Black Lives Matters в Україні якось не прижився, так що довелося перейти на бік зла. На матчі Минай - Динамо Київ вболівальники розгорнули плакат з вимогою звільнити поліцейського, якого посадили за вбивство Джорджа Флойда. Мало хто знає, але кубок України з футболу дуже популярний в США", - повідомляють автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що путінські пропагандисти намагаються внести ще більше хаосу в події, які розгорілися в США, явно радіючи масштабам кризи. Нібито жартома на актуальну тему, російські канали ще більше розпалюють конфлікт.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Автори російської програми "Время", "жартома" про психоз світового масштабу і "світовий уряд", відверто глумляться над загиблим Флойдом, і над тим, що відбувається в США. А з іншого боку намагаються запустити черговий фейк, щоб створити ще більше плутанини навколо подій в Америці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Флойда закопали, але легше не стало", — у російських пропагандистів почався психоз світового масштабу.

Як повідомляв Знай.uа Собчак зробила відверте зізнання про її близькість з убитим чорношкірим Флойдом – "Ми брат і...".

Знай.uа писав, афроамериканець "Юра з Коломиї" поскаржився на цькування з боку українців - "В штатах такого немає".