Запізнення футболіста на тренування - дисциплінарний проступок, і тому гравці вдаються до найбільш оригінальних виправдань, аби уникнути догани тренера чи грошового штрафу. Проте пояснення, про яке стало відомо нещодавно, виявилося особливо оригінальним. Аргентинець Гільєрмо Маріно начебто був викрадений інопланетянами - принаймні, у цьому переконаний товариш футболіста по команді.

Про це повідомляє спеціалізований Instagram-акаунт "Брутальний Футбол".

Гільєрмо Маріно грав за столичний чилійський клуб "Універсідад" (Universidad de Chile) з 2010 по 2013 рік, і за цей період він встиг значно покращити свою форму під керівництвом тренера Хорхе Сампаолі та допомогти команді стати чемпіоном. За словами одноклубників, він мав хорошу репутацію, тому його не схильні запідозрювати у брехні.

Його колишній колега по "Універсидаду" Густаво Лоренцетті розповів, що одного разу гравець значно запізнився, пояснивши свою помилку викраденням інопланетянами.

Футболіст Гільєрмо Маріно, скріншот YouTube
Футболіст Гільєрмо Маріно, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

"Є випадки, коли гравець придумує: я пішов і повернувся через два дні, тому що мене викрали інопланетяни. Але Ґіль – не такий гравець. Гіль був дуже класним хлопцем. Всі його знають", стверджує Лоренцетті.

"Він почав пояснювати, що був раптово викрадений інопланетянами. Він розповів, що вони забирають твою душу, аналізують її. Він сказав щось подібне", - пояснив футболістю

Сам Лоренцетті схильний прийняти таку версію.

"Чесно кажучи, я вірю в інопланетян. Він дав відмінне пояснення, і ми маємо йому вірити. Тому журналісти мають зателефонувати йому, щоб він міг розповісти про це більш детально. Але, в будь-якому випадку: він був викрадений інопланетянами", - заявив спртсмен.

"Я не знаю, чи Гіль розповів Хорхе Сампаолі ту ж історію, чесно. Мабуть, вони поговорили потім. Але, знаючи Гіля, я думаю, тренер, мабуть, повірив йому. Що можна сказати? Це гідно каналу Діскавері або чогось в цьому роді", - підсумував Лоренцетті.

У коментарях українські користувачі з гумором сприйняли цю історію.

"Мілевський кожен день такі історії розповідав", - написав один з користувачів Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вчені розповіли, коли люди зможуть по-справжньому спілкуватися з інопланетянами.

Як повідомляв портал Знай.ua, У древньому вулкані Мексики виявили базу НЛО: один корабель потрапив на відео.

Також Знай.ua писав, Інопланетяни подали знак людству? З космосу надійшли дивні хвилі на Землю