Чемпіонат Англії – найстаріший і найпопулярніший футбольний турнір у світі. У Прем'єр-лізі грає відразу кілька всесвітньо відомих клубів, в яких мріють виступати сотні мільйонів дітей по всьому світу. Деякі навіть не приховують своїх уподобань, граючи в інших клубах. Наприклад, нападник англійського клубу “Уикомб” Адебайо Акинфенва.

Адебайо Акинфенва, фото з відкритих джерел


Нігерійський нападник, який виступає за нищеліговий “Уїкомб”, не приховує своїх симпатій до “Ліверпуля”. Форвард настільки фанатіє від команди, що навіть прийшов на тренування власного клубу в футболках “мерсісайдців”. Правда, червоні кольори “Ліверпуля” явно не поєднуються з чорним кольором футболок “Уікомба”. Тому нападнику довелося заплатити штраф, сума якого не розголошується.


Однак сам Акинфенва не засмучується з цього приводу. “Це єдиний випадок, коли я дійсно з радістю заплачу штраф”, заявив нападаючий. Раніше “Ліверпуль” оформив чемпіонство в Англійській Прем'єр-Лізі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Реала" і збірної України Лунін героїчно врятував "дірку" Сегунди, але цього виявилося замало.

Як повідомляв Знай.uа, пішов по-англійськи - зірковий тренер Моуріньо боягузливо втік від гравців "Інтера" до мадридського "Ралу".

Знай.uа писав, карантин не залишив вибору - український гравець "Реала" освоює гру з м'ячем в маленькій кімнаті.