Український гравець англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко прокоментував чутки про свій імовірний минулий роман з українською тенісисткою Ольгою Янчук, яка наразі перебуває у стосунках з гравцем київського "Динамо" Жерсоном Родригесом.

Відповідне зображення Зінченко розмістив на своїй сторінці в одній з соціальних мереж.

"Не веселіть", - написав футболіст, прозоро натякнувши, що вважає цю чутку абсурдною.

У оригінальному дописі, який прокоментував футболіст, мова йшла про теперішні стосунки Янчук з Жерсоном Родрігесом, який зараз грає в оренді в Туреччині. Дівчина стверджує, що як тільки Родрігес влаштувався на новому місці, вона вилетіла до нього, і фактично весь час тепер перебуває в Туреччині. Окрім карантину, це пов'язано з її травмою, яка не дає тенісистці брати участь у міжнародних змаганнях.


Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наразі Зінченко, за даними інсайдерів, все ще продовжує зустрічатися з журналісткою Владою Седан, на яку так часто звертають увагу ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Влада Седан "накатала" Зінченка та була покарана – що зробив футболіст.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зінченко ощасливив Владу Седан неймовірним сюрпризом – кожна дівчина про таке мріє.

Також Знай.ua писав, що Наречена Зінченкао Влада Седан показала те, що зазвичай ховають: не відвести очей.