Півзахисник Манчестер Сіті і збірної України Олександр Зінченко разом зі своєю дівчиною, журналісткою ТК Футбол, Владою Седан активно проводять час на карантині. Про це свідчать різноманітні відео як на Instagram сторінці дівчини, так і самого спортсмена.

Наразі ж у мережу злили ще один ролик, на якому зіркова пара грає у футбол просто в будинку, зробивши ворота зі звичайних крісел, а суддею свого товариша. І варто зауважити, що ролик вийшов досить кумедним та милим.

Олександр Зінченко разом зі своєю дівчиною Владою Седан

Спочатку вони ганяли м'яч по паркету під популярну раніше пісню "Jony – Комета", а вже після того, як Седан обіграла свого коханого та забила йому гол, футболіст обняв дівчину і поцілував.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Український футболіст Олександр Зінченко показав відео своїх тренувань на карантині, у яких йому допомагають його улюбленці - собаки Луї та Мія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Зінченко потискав дикого хижака разом з Владою Седан: "Вражаючий досвід".

Також Знай.ua писав, Зінченко вирвав перемогу у супротивника з Австралії в чемпіонаті ФІФА