П'ята ракетка України та переможниця чотирьох турнірів WTA в одиночному розряді Леся Цуренко продемонструвала відмінні навички володіння м'ячем під час тренування.

Так, 31-річна спортсменка опублікована на своїй сторінці в соцмережі Instagram відео, в якому працює над підтриманням спортивної форми.

"Час для спортзалу", – підписала короткий ролик Цуренко.

"Чудово! 💪", "Леся, скільки кілограм?", "Дійсно хороший талант 🔥🔥💪👏🎾", - похвалили українську тенісистку коментатори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що перша ракетка України Еліна Світоліна з'явилася на обкладинці українського номеру Forbes, який присвячений "жінкам, які зробили себе самі". Так, в минулому році чемпіонка стала однією з десяти найбільш високооплачуваних спортсменів у світі.

Як повідомляв портал Знай.uа, п'ята ракетка України Леся Цуренко відреагувала на зупинку всіх тенісних турнірів через пандемію коронавірусу в світі.

Також портал Знай.uа писав, що раніше п'ята ракетка України Леся Цуренко показала, як вміє жонглювати тенісним м'ячем. Таким чином українська спортсменка взяла участь у одному з тенісних челенджів під час карантину.