Президент Франції Еммануель Макрон провів футбольний матч з французькими підлітками. Гра відзначилася незвичним інцидентом: глава держави поцілив м'ячем у голову чорношкірому підлітку. Тим не менш, матч продовжився. Про травми юнака не повідомляється.

Запис курйозу можна подивитися в соціальній мережі Twitter, а про його деталі розповідає радіостанція Europe 1.

Еммануель Макрон зустрічався з молоддю в замку (шато) Шамбор. Його зустріч була пов'язана з програмою, розрахованою на молодих людей, у яких немає можливості відправитися на відпочинок.

фото Getty Images
Еммануель Макрон \\ фото Getty Images

В результаті президент вирішив пограти з молоддю в футбол. Під час гри він ненавмисно потрапив одному з підлітків м'ячем в голову. Відео з місця подій пізніше з'явилося в соцмережах. Після цього інциденту гра продовжилася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У французькому суспільстві та соцмережах до інциденту поставилися як до курйозу - спорт часто не обходиться без травм. Однак про стан здоров'я неповнолітнього не повідомляється - скоріш за все, обійшлося без серйозних наслідків.

Варто нагадати, що футбольний сезон у Франції був завершений достроково на тлі пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Так що подібний "дворовий" футбол залишається важливим і актуальним спортом як у Франції, так і у всьому світі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський – український Макрон: що спільного у двох харизматичних президентів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Старша за чоловіка на 24 роки - як виглядала молода Бріжит Макрон, яка підкорила серце майбутнього президента Франції.

Також Знай.ua писав, що Про Париж можна і не мріяти - Макрон прогнозує закриті кордони до Європи аж до вересня.