Скандальна вже колишня дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк вирішила прокоментувати своє розставання з чоловіком. Причиною цього нібито стало те, що факт спілкування Ірини та Миколи став надбанням громадськості, з-за чого багато хто вирішив, що пара примирилася або й зовсім інсценувала розрив у цілях самораскрутки. Але як пояснила жінка - вони провели разом 9 років, мають спільного сина і цілком можуть продовжувати нормальне спілкування.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наводимо текст публікації Ірини Морозюк.

у мене в Директе люди поділилися на 2 групи :

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

- Одні вітають з нашим примиренням

- Інші звинувачують у фіктивному розставання (заради Хайпа)

І тут я в черговий раз переконуюся про зіпсованості людства! Мене прям бомбить!

Які, бл*ть , відносини ви хочете бачити ?!

Напевно щоб я писала пости про те , який у мене колишній козел , як я витратила на нього кращі роки , а він паскудо такий ?Як я плачу на камеру і прошу мені зібрати гроші на шматок хліба ? Або знімаю відео як ночую на вокзалі ?

Інакше ж бути не може , так ? Ви їб@нулись ?

Це людина , з якою я прожила 9 років ! Народила чудового сина, провела одні з найщасливіших днів ! Невже це все забувається після розставання ?! Чому люди такі , сук@ , гнилі?!

Ірина Морозюк, скріншот: YouTube
Ірина Морозюк, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Морозюк розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку".

Як повідомляв портал Знай.иа, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка наділу в негліже перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.иа писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челлендж і показала голе