Дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина розповіла, як змінити власне мислення, аби правильно побудувати свою долю та знайти гідного чоловіка.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

"Цей пост може бути корисний дівчатам, які хочуть побудувати правильні відносини і бути щасливими. Зараз світ знецінених дівчат і без ресурсних чоловіків. Дівчата, які девальвували свою валюту, і чоловіки, яким це на руку. Що і перетворює їх в "напівчоловіків", - написала вона.

За її словами, потрібно навчитися розрізняти правильні вчинки того, чи іншого чоловіка, який намагається або використати вас, або налаштований серйозно.

Морозюк, фото: Instagram
Морозюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Чоловіки – хижаки, зі звірячим інстинктом, основна ціль якого вас використати. Отримуючи її – він повністю втрачає цікавить. Немає такого чоловіка, який побачить вас в клубі та скаже: "Ого яка, хочу одружитися". Я зараз не говорю про те, аби ви не вступали в інтимний зв'язок під час ранніх стосунків, аби він випадково не подумав про те, що ви "шлюха" та "шкура".

Розрізняйте вчинки, які робить люблячий парубок і ті, які роблять чоловіки заради досягнення своєї цілі. Не намагайтеся втримати "гідного чоловіка", розсунувши свою "рогатку". Гідний чоловік завжди помітить гідну жінку. Адже відомо, що жінку судять по хорошому минулому, а чоловіка – по хорошому майбутньому", - наголосила Морозюк

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше заплакана дружина Морозюка зізналася про зради та розставання з екс-динамівцем – "Він почав, я закінчила"

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина екс-динамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе