У понеділок, 27 липня, в румунських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Луческу відмовився від роботи в "Динамо" через тиск з боку фанатів столичного клубу. Однак, Сурків і агент Луческу спростували чутки про відставку тренер.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс спростував інформацію про відставку Мірчі Луческу з поста наставника головного тренера клубу. Про це Суркіс розповів в прямому ефірі програми "Циганик Live" на YouТube.

"Все нормально. Є у "Динамо" тренер", - коротко відповів Суркіс на питання Циганик.

Також в мережі з'явилася заява агента Луческу Аркадія Запорожану, який теж спростував інформацію про відставку та пояснив, звідки пішли ці чутки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Це була особиста переписка між ним та Ігорем Михайловичем Суркісом. Ця розмова була ще в суботу. Будемо з'ясовувати, як це потрапило в пресу. Якщо хтось захоче побачити, то я все можу показати. У нас завтра о 9:30 літак на Київ. Луческу - головний тренер "Динамо". Цим листом він хотів показати, що він не тримається за крісло тренера. Він хотів показати, що не заради грошей прийшов. Якщо його прихід може перешкодити "Динамо", то він спокійно піде. Імідж клубу набагато дорожчий", - сказав агент Луческу.

Нагадаємо, Мірчі Луческу очолив динамівців 23 липня. Угода Луческу з київським клубом було підписано на 2 роки з опцією продовження на рік.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, румунські ЗМІ повідомили, що Луческо покидає "Динамо", не провівши жодного тренування

Як повідомляв портал Знай.ua, Мірча Луческу встиг наговорити мерзоти про Динамо

Також Знай.ua писав, Блохін різко висловився про призначення Луческу в "Динамо"