У США стався вельми значущий випадок. Так, перед матчем NBA "Бруклін" - "Орландо" гравці, тренери і судді стали на одне коліно під час виконання гімну Сполучених Штатів. У той же час форвард "Орландо" Джонатан Айзек став єдиним гравцем, який не схилив коліно і не став надягати футболку з написом Black Lives Matter на підтримку громадського руху за права чорношкірих.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу Perepichka News.

"Знайомтеся, Джонатан Айзек, єдиний баскетболіст, який не схилив коліно перед матчем "Бруклін" — "Орландо" і не одягнув футболку з написом Black Lives Matter. Після гри він пояснив своє рішення: "Схиляння коліна у футболці Black Lives Matter ніяк не пов'язано з підтримкою життя темношкірих. Я не вважаю, що напис на майці є рішенням проблем". І так, він темношкірий. Чортів расист.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що громадські протести під гаслом Black Lives Matter продовжують відбуватися в Америці: на цей раз випадок зловживання силою поліцейськими відносно протестуючих було зафіксовано в Лос-Анджелесі, Каліфорнія.

Інцидент трапився з одним з активістів, який був присутній в натовпі, коли копи почали бити активіста у інвалідному візку. Вдарили його так, що він випав з візка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, копи побили афроамериканця з інвалідністю на акції протесту: всі навколо верещали від страху.

Як повідомляв Знай.uа "Закрити Америку назад" - у США натовп зносить пам'ятник Христофору Колумбу.

Знай.uа писав, світ побачив темношкірого Христа на "Таємній вечері" да Вінчі.