У Росії юний спортсмен помер після нездужання на тренуванні. 17-річний Михайло Колосов під час трагічного інциденту перебував на базі в Рублево.

Очевидці розповіли, що хлопець втратив свідомість прямо на футбольному полі і після цього у нього почалися судоми.

"медичним співробітником ФК "Строгіно" тут же була надана перша допомога. Оперативно прибула бригада лікарів. Близько півгодини в машині швидкої допомоги медики надавали допомогу гравцеві, після чого вирушили в лікарню", — повідомляє РФС.

Читайте Знай в Google News!

Кілька годин медики боролися за життя спортсмена, проте врятувати його не вдалося. Співробітники російського футбольного союзу вже пообіцяли звернути увагу на загибель спортсмена і розібратися в обставинах події.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Михайло Колосов, фото: Соцмережі
Михайло Колосов, фото: Соцмережі

"у Міші не було взагалі проблем зі здоров'ям. Тиждень тому проходив медичну спортивну комісію, все абсолютно було здорово. Ніяких відхилень ніколи не було. Він хворів тільки на ГРВІ раз на три роки. Причину смерті не встановили, розтину ще не було. Реаніматолог мені сказав, що просто зупинилося серце", - повідомила мати загиблого.

Крім того, вона повідомила, що швидка їхала 20 хвилин.

"напевно, коли у людини зупиняється серце, 20 хвилин дуже довго. Спочатку приїхала одна, потім інша, а вже потім реанімація. Можливо, було втрачено час. Але я не доктор, не знаю", — додала мати.

Колосов відсвяткував своє 17-річчя. Відомо, що він грав на позиції правого захисника і подавав великі надії як футболіст.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Львівщині помер легендарний поет, любов до Галичини, у кожному рядку.

Як повідомляв Знай. ua, в Білорусі прощаються з закатованим омонівцями хлопцем, крик матері прогримів на весь світ.

Також Знай. ua писав, що на Тернопільщині знайшли виснажену школярку, втекла від батька і тиждень поневірялася по закинутках.