Російські журналісти розповіли про вельми сумну і образливу історію, яка сталася у Владикавказі. Так, весілля відомого російського борця вільного стилю Заурбека Сідакова закінчилося справжньою драмою. Наречену-красуню вигнали з торжества, так як просто під час гулянь наречений дізнався, що в минулому дівчина була ескортницею.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Наречена Заурбека Сідакова, фото: mk.ru
Наречена Заурбека Сідакова, фото: mk.ru

Так, Заурбек повинен був представляти Росію на Олімпіаді в Токіо, проте старти перенесли через коронавірус і молодий чоловік вирішив одружитися, скориставшись паузою в спортивному житті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Весілля відбулося у Владикавказі тиждень тому і спочатку торжество йшло шумно і весело. Однак потім відразу кільком гостям на телефони надіслали кілька відеороликів, в яких наречена виглядає вельми, не як порядна дівчина.

Наречена Заурбека Сідакова, фото: mk.ru
Наречена Заурбека Сідакова, фото: mk.ru

Як виявилося, це постарався колишній коханий нареченої, який вирішив таким чином їй помститися. Він надіслав нареченому і його рідним і друзям відео інтимного характеру і повідомив, що дівчина раніше працювала ескортницею.

У мережі з'явилися кадри з надісланих відео, подивившись на які стає зрозуміло, що кавказький чоловік сильно засмутився. У підсумку родичі відправили Заурбека за місто, щоб він не накоїв дурниць, а наречену з ганьбою вигнали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вибивають зуби і перегризають сухожилля - українка розповіла, з чим стикаються ескортниці на "заробітках".

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна зацікавилася ескортом: "хочеться опустити її в тазик з лайном".

Знай.uа писав, Білоруський комік Усович жорстко образив українок "сальними " жартами"...".