За зовнішнім виглядом Наталії Кузнєцової, яка є 29-річною чемпіонкою світу з бодібілдингу, можна припустити, що вона є найсильнішою жінкою планети. Вона виступає в категорії без допінг-контролю і ще є чемпіонкою Європи зі станової тязі і жиму штанги лежачи. У 2015 році встановила новий світовий рекорд у становій тязі.

Читайте Знай в Google News!

В цілому вона встановила три світових рекорди по жиму штанги лежачи, і три — по становій тязі. Крім того, є володаркою 12 національних та європейських рекордів у цих категоріях.

Наталія Кузнєцова, фото: Instagram
Наталія Кузнєцова, фото: Instagram

Дівчина одружена з 2012 року на Владиславі Кузнєцові, з яким познайомилася в 2009 році, в Інтернеті. Вони листувалися якийсь час і потім почали зустрічатися. Обоє з подружжя мріють про дитину, проте зараз це не представляється можливим, так як необхідно відмовитися від підйому важких предметів і прийому стероїдів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грайлива Тодоренко дозволила вітру задерти її сукню - спробуйте дивитися вище. Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в кокетливій червоній сукні поруч з крутим автомобілем, а в підписі до нього оголосила конкурс.

Як повідомляв "Знай.ua", БДСМ стала мамою: учасниця" Від пацанки до панянки " народила донечку. Спочатку Влада Роговенко повідомила про свою вагітність, потім її колега по сезону Аліна Шевченко приголомшила такою ж новиною.

Знай.ua писав, що мама Скрябіна відповіла на критику за Героя України: "Невдахи, які заздрять навіть мертвим"