Легендарний бразильський футболіст Роналдо відправився на відпочинок на Форментере, один з іспанських островів. Там його й сфотографували з подругою Селіною Лок. Знімок став черговим приводом звернути на поганий стан фізичної форми видатного спортсмена — віддані шанувальники не очікували, що Роналдо аж настільки швидко "здасть" і почне перетворюватися на футбольний м'яч.

Читайте Знай в Google News!

Застукати Роналдо у плавках змогли папараці британського таблоїда The Sun, а виклали відповідні фото в соціальній мережі Twitter.

Список досягнень футболіста захмарний, тому схоже, що він абсолютно не має намірів ще щось комусь доводити в аспекті фізичної форми.Роналдо — дворазовий чемпіон світу, віце-чемпіон світу, кращий футболіст в історії чемпіонатів світу з результатами досліджень Castrol Index, кращий польовий футболіст чемпіонатів світу 1998 і 2002, кращий бомбардир чемпіонату світу 2002, екс-рекордсмен чемпіонатів світу за забитими м'ячами (у 2014 році його перевершив Мирослав Клозе), рекордсмен чемпіонатів світу за кількістю матчів, в яких футболіст забивав принаймні один гол, рекордсмен за кількістю голів, забитих у всіх міжнародних турнірах, тричі найкращий футболіст року за версіями ФІФА та журналу World Soccer, дворазовий володар «Золотого м'яча», володар «Золотої бутси», включений в список ста найвидатніших футболістів світу на 13-му місці за версією журналу «World Soccer» (1999 рік), в список ФІФА 100, визнаний кращим гравцем десятиліття Серії А за версією Італійської асоціації футболістів (1998- 2007). Авжеж, це далеко не вичерпний перелік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина екс-динамівця оголила найспокусливіше в образі "татуйованої вчительки".

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського взяли ключове рішення для українського спорту: за крок від непоправного.