Екстравагантний боксер-професіонал Іван Редкач прокоментував слова Еріка Клімаса, менеджера Василя Ломаченка.

Український напівсередньоваговик Іван Редкач відомий тим, що часто насміхається в соцмережах над володарем титулів WBC Franchise, WBA, WBO в легкій вазі Василем Ломаченком.

Цього разу Редкач потролив Клімаса, виступивши на підтримку майбутнього суперника Ломаченка – американця Теофімо Лопеса.

Менеджер Ломаченка заявив, що наразі жоден боксер не змушував Василя викладатися більше, ніж на 65 відсотків.

У відповідь на ці слова, Редкач звернувся до Лопеса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Давай, малюче, покажи", – написав Іван на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, що зустріч Василя Ломаченка і Теофімо Лопеса мала відбутися навесні, але пандемія коронавірусу внесла корективи в календар боксерських шоу, і бій довелося відкласти. Поєдинок намагалися безрезультатно організувати 19 вересня. Пізніше Ломаченко повідомив, що бій відбудеться 3 жовтня. В результаті було прийнято рішення провести його на два тижні пізніше - 17 жовтня.

32-річний Ломаченко провів останній бій в серпні минулого року, коли одноголосним рішенням суддів переміг Люка Кемпбелла і став чемпіоном WBC.

Нагадаємо, український боксер Редкач здивував трюками посеред поля

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко перед боєм з Лопесом не на жарт перелякав фанів

Також Знай.ua писав, Ломаченко прилетів в США, де він має продовжити підготовку до бою з Лопесом