Відомий український боксер чемпіон WBA, WBO та WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) несподівано презентував фанатам своє нове інтерв'ю. Український спортсмен розповів, як відбувається підготовка до бою з американцем Теофімо Лопесом. Також зі слів Василя стає зрозумілим, що перед боєм додає інтриги й промоутер Боб Арум.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Василя Ломаченка в мережі Instagram.

"У мене немає найголовнішого...", - заінтригував своїх шанувальників боксер у промо до інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ломаченко, фото: Instagram
Ломаченко, фото: Instagram

"Про майбутній поєдинок з Теофімо Лопесом, про тренування під час карантину, про тривалу паузу між боями, про боксерів у своїй ваговій категорії і про поєдинок Майк Тайсон — Рой Джонс.",- написано в анонсі невеликого інтерв'ю Василя Ломаченка.

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий своїми скандальними заявами американський боксер, чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес офіційно підтвердив, що поки не зміг домовитися про об'єднавчий поєдинок проти українського чемпіона WBA, WBO і WBC Franchise Василя Ломаченка.

Теофімо Лопес дав зрозуміти, що в Top Rank дійсно не змогли задовольнити його фінансові запити, тому бій може зірватися. Про це стало відомо завдяки новій публікації Теофімо Лопеса в мережі Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лопес відмовився битися з Ломаченком: справа не в боягузтві.

Як повідомляв Знай.uа, Ломаченко обеззброїв Лопеса сонячною посмішкою: до такого супротивника не підібратися.

Знай.uа писав, український боксер Редкач здивував трюками посеред поля: на таке здатні тільки зайці.