Німецька легкоатлетка 19-річна Аліса Шмідт визнана найсексуальнішою спортсменкою світу. І з цим важко посперечатися, адже вона дуже красива і спокуслива. Стрункі ніжки, пишний бюст і підтягнута попа дівчини не дають засумніватися у виборі.

Читайте Знай в Google News!

Якщо подивитися на сторінку Аліси Шмідт в Instagram, де вона показує своє життя, то можна побачити, що красуня не тільки бігає, а в цілому любить тренування і спорт.

На кадрах Шмідт знімає себе в дзеркалі в повний зріст. Спочатку спортсменка з'являється в толстовці і спортивних штанях. Потім дівчина підстрибує і за допомогою монтажу виявляється в чорному комплекті спортивної нижньої білизни.

Фанати прийшли в захват від такого незвичайного відео і за короткий час воно набрало більше 50 тисяч лайків. Фолловери відзначили надзвичайну красу Шмідт. Інші написали, що дівчина мотивує їх займатися спортом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українська чемпіонка Бех-Романчук зняла одяг і загубилася в квітучому саду.

Як повідомляв Знай. ua, німецьке диво, як виглядає найсексуальніша спортсменка світу.

Також Знай. ua писав, що німецька легкоатлетка підкорила божественним тілом весь світ, неможливо відірвати погляд.