Український борець, народний депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк привітав українців, зокрема атлетів і спортивних функціонерів, з Днем фізичної культури та спорту України. Політик побажав здоров'я та спортивної вдачі, а також анонсував виплату стипендій неолімпійським атлетам.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео Беленюк поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Перемог у майбутньому, міцного здоров'я, натхнення і спортивної вдачі. Тому що без неї дуже складно показувати високі результати. Уж повірте мені, бо я дійсно це знаю", — побажав Беленюк українським атлетам, стоячи біля НСК "Олімпійський" у Києві.

Також Беленюк розповів, що 12 вересня президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання стипендії спортсменам неолімпійських дисциплін. Атлети давно намагалися заручитися державною підтримкою, і нарешті можуть на неї розраховувати.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З днем фізичної культури та спорту!💪🏾

Geplaatst door Zhan Beleniuk / Жан Беленюк op Zaterdag 12 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Жан Беленюк з "Слуги народу" отримав особливу посаду в Раді.

Також Знай.ua писав, що Беленюк з "Слуги народу" став прогульником.