Знаменитий футболіст Кріштіану Роналду фанатіє не тільки від свого покликання, але і від проведення часу з сім'єю. На своїй сторінці в Instagram Кріштіану часто публікує фото з коханою Джорджиною і їх чотирма дітьми. На фотографії Роналду з сім'єю хлюпаються в басейні, мабуть, у себе вдома (можуть собі дозволити!). Джорджина позує в модному лимонному купальнику, Молодші дітки, які тільки вчаться плавати — в надувних "плавниках".

Роналду зворушливо підписав знімок, хоч і по-чоловічому лаконічно:" Family Time is the best☺❤️", що в перекладі означає — "сімейний час найкращий". Шанувальники в коментарях захоплюються тим, як гармонійно і стильно виглядає Зоряна сім'я разом — навіть, здавалося б, в купальних костюмах.

Нагадавши, наречена Роналду розкішна Джорджина Родрігес, наречена Роналду, змусила почервоніти навіть червону доріжку.

Красуня настати на перегляд короткометражний екранізація п'єси Жана Кокто "Людський голос" іспанський режисер Педро Альмодо і фільм "Quo Vadis, Aida?" режисер Ясміла Жбанич.

Без сумніву, знаменита модель стала зіркою вечора. Джорджина Родрігес красувалася на червоній доріжці в неймовірній атласній сукні світло-пудрового кольору від бренду Pronovias і босоніжках від Casadei, яка ідеально сиділа по фігурі, підкреслюю всі принади дівчини.

Вісокій розріз сукні-бюстьє розв'язавши Джорджине ефектно продемонструвавши свого ноги. Також наряд прекрасно підкресливши пориішній бюст дівчата і тонку талію.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, кохана Роналду Джорджина Родрігес похвалилася бездоганним тілом в купальнику

Як повідомляв портал Знай.uа, Роналду показав свого сексі-тренера

Також Знай.uа писав, фітнес-модель Ана Чері станцювала "вологий" тверк під душем