Відомий Вірменський футболіст, півзахисник " Роми "і колишній гравець донецького" Шахтаря " Генріх Мхітарян закликав зупинити бойові дії в Арцасі. Відповідну заяву він опублікував у соціальній мережі Twitter.

Читайте Знай в Google News!

" у нас є невід'ємне право жити на своїй батьківщині без реальної загрози. Наші діти мають право жити в мирі, а не ховатися в притулках. Я завжди поруч зі своїм народом!"- написав він в Instagram.

Мхітарян також грав за два українські клуби в Донецьку. Так, він вперше зіграв за" Металург "18 червня 2009 року, а потім перейшов в донецький" Шахтар", в якому став кращим гравцем клубу в травні 2012 року.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У сезоні 2012/13 встановив новий рекорд у чемпіонаті України з забитих м'ячів у першому колі — 18. 11 травня 2013 року побив рекорд за забитими м'ячами протягом сезону в чемпіонаті України, зробивши дубль у матчі проти сімферопольської "Таврії".

Зараз він грає на постійній основі в італійській " Ромі "і остаточно розірвав контракт з" Арсеналом " за обопільною згодою.

Вранці в неділю, 27 вересня, з бунтівних кордонів Азербайджану і Вірменії прийшли тривожні новини — почалися бойові дії. Зовнішньополітичне відомство Вірменії звинувачує в даній ситуації Баку, а Міноборони Азербайджану заявляє, що атаку почав Єреван.

За даними Вірменії, Азербайджан нібито завдав ракетних ударів по мирних населених пунктах. У Міноборони Азербайджану говорять про зворотне-ЗС Вірменії нібито інтенсивно обстріляли азербайджанські прикордонні населені пункти. Є інформація, що серед мирного населення є вбиті і поранені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, драма" мати Апостолів " покаже, на що здатна жінка заради порятунку сина.

Як повідомляв Знай. ua, невизнана республіка у вогні, дві столиці оголосили війну, відкритий вогонь, багато загиблих і поранених.

Також Знай. ua писав, що Українка з "Кобзарем" підкорила Арарат і зворушила земляків визнанням.