В "Динамо" визначилися з майбутнім Віктора Циганкова і Дениса Гармаша. Обидва гравці київського клубу почули вердикт від головного тренера Мірчі Луческу щодо свого майбутнього.

Як повідомляє телеграм-канал Динамо Київ Inside, півзахисник Віктор Циганков залишається в "Динамо" до зимової паузи.

А от Дениса Гармаша віддадуть в оренду – "Динамо" не отримало жодних пропозицій щодо його повноцінного трансферу. Джерело виключає можливість оренди Гармаша клубом УПЛ та пророкує йому повернення у Туреччину.

Циганков і Гармаш, фото ЕРА
Циганков і Гармаш, фото ЕРА

Зауважимо, з приходом Мірчі Луческу в "Динамо" Віктор Циганков втратив постійне місце в основі "біло-синіх", хоча у минулій кампанії був основним.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Гармаша "Динамо" взимку відправило в оренду у "Різеспор", де він провів у чемпіонаті Туреччини 14 матчів, в яких відзначився трьома голами. У поточному сезоні він не зіграв жодного поєдинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Динамо нещадно рознесло Минай у стартовому матчі 4-го туру Favbet Ліги

Як повідомляв портал Знай.ua, "Динамо Київ" розпрощалося з найкращим українським форвардом

Також Знай.ua писав, нападник "Динамо" одружився з українською співачкою-красунею