Ще на самому початку вересня молодий нападник київського футбольного клубу "Динамо" Данило Сухоручко узаконив свої стосунки з українською співачкою Катею Вандіною. За словами дівчини, вони з Данилом не особливо хотіли афішувати дану подію, проте інформація про весілля просочилася в мережу після публікацій їхніх друзів у соціальних мережах.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що до весілля пара була разом протягом п'яти років. Сухоручко підтримував свою обраницю у всіх починаннях, а вона, в свою чергу, намагалася не пропускати матчі з його участю і надихати його на нові звершення на футбольному полі.

Катя Вандіна та Данило Сухоручко, фото: Instagram
Катя Вандіна та Данило Сухоручко, фото: Instagram

Пропонуємо нашим читачам подивитися на фотографії Каті, які вона публікує в мережі Instagram, а також на один з її музичних кліпів:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катя Вандина, фото: Instagram
Катя Вандина, фото: Instagram

Катя Вандина, фото: Instagram
Катя Вандина, фото: Instagram

Також варто зазначити, що 20-річний нападник Данило Сухоручко виступає за молодіжну команду Динамо.

Варто також нагадати нашим читачам, що у біло-синіх пішла біла смуга, київське "Динамо" на своєму полі більш ніж впевнено обіграло бельгійський "Гент". Матч проходив у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів, кияни потрапили в основний етап турніру — вперше з 2016 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Андрію Шевченку - 44: символ українського футболу відзначає красиву дату - вперед, до перемог.

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті ветерани футболу стали чемпіонами України - перемогу присвятили загиблому товаришу.

Знай.uа писав, після розгрому "Миная" Луческу виклав головний секрет: "Довіряю, вони ростуть...".