Еліна Світоліна - перша ракетка України, яка має усі шанси, сили і завзяття перемогти на цьогорічному Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу, Ролан Гаррос. Українка здобула блискучу перемогу у турнірі проти Каролін Гарсії, учасниці від Франції. Прикметно, що на минулих турнірах вона двічі програла цій же суперниці.

Читайте Знай в Google News!

Цього року турнір між тенісистками супроводжувався надзвичайно сильним вітром, що заважало обом спортсменкам сконцентруватися. Проте Світоліна надзвичайно швидко почала вести і вже в першому сеті показала “хто тут головний”. Гарсія покращила свою гру у другій частині турніру, проте Світоліна також збільшила зусилля і показала ще більш професійну гру. Результат - 6:1, 6:3. Цілком можна припустити, що Світоліна мала стратегічний план у своїй голові для цього турніру, адже її гру не можна пояснити лише майстерністю.

Тепер українку у світовій класифікації обходять лише дві тенісистки, якщо Світоліна зуміє у Франції вийти до півфіналу і фіналу.

Своїм натхненням українка поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Прагну до більшого", - написала Світоліна у публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Еліна Світоліна закликала коронавірус відступити, в мережі з'явилося кумедне відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна показала запальні танці на своїй кухні.

Також портал Знай.uа писав, що Еліна Світоліна знялася в стильній фотосесії від WTA.