8 жовтня український боксер-професіонал Денис Берінчик (14–0, 8 КО) відстояв титул інтернаціонального чемпіону за версією WBO в легкій вазі у поєдинку проти румунського боксера Віорела Сіміона (22-4, 9 KO). Цікаво, що Берінчик разом зі своєю командою вирішили підтримати українські футбольні клуби. Так, сам чемпіон одягнув футболку луганської "Зорі", а його помічники — "Динамо" і "Металіста".

Читайте Знай в Google News!

На Берінчику була форма екс-гравця луганської "Зорі" Микити Каменюки, а тренер у кутку в футболки захисника "Динамо" Микити Бурди і екс-гравця "Металіста" Олександра Рикуна.

"Виходили в футболці Зорі, Динамо, Металіста. Футболку іржавих ніхто не захотів одягати", — жартують у коментарях про відсутність символіки ФК "Шахтар".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Захід проходив у заміському комплексі "Equides Club" в селі Лісники Київської області. Організатором стала компанія братів Кличків K2 Promotions.

Беринчик весь бій володів перевагою. Кут румунського боксера відмовився від продовження бою перед початком 8-го раунду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Боксера Дениса Берінчика запрягли, як дикого коня: "Гордість України".

Як повідомляв портал Знай.ua, Український боксер Берінчик прокинувся в незнайомому лісі після нокауту: "Почекай…"

Також Знай.ua писав, що Берінчик розливав зігріваюче просто посеред тераси: "П'яниця..."