Український боксер Денис Берінчик поділився серією королівських знімків. Боксер зараз відпочиває у Карпатах і показав підписникам свою справжню і правильну чайну церемонію.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис був розміщений на сторінці Берінчика в соціальній мережі Instagram.

"Чайный пьяница @chainaya_gazgolder @bastaakanoggano ждем в Киеве приезжайте к братьям погостить", — лаконічно підписав він фото.

На фото спортсмен у футболці і спортивних синіх штанах сидить на терасі, залитій сонцем. Судячи по фото, Денис вийшов з номера на свіже гірське повітря і вирішив красиво почаювати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Спортсмен наливає чай з такою ніжністю і захопленням, що здається запах чаю можна відчути через фото.

Фото неймовірно порадувало аудиторію Берінчика, люди залишили за годину залайкали пост боксера.

Чайна церемонія — перетворений на ритуал процес заварювання чаю і чаювання, поширений в азійських країнах. Як правило, термін вживається стосовно японської чайної церемонії. У Японії процес приготування та пригощання чаєм був піднесений до рангу мистецтва, були розроблені канонічні правила чайного дійства, побудовані спеціальні чайні кімнати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, боксера Дениса Берінчика запрягли, як дикого коня: "Гордість України".

Як повідомляв Знай.uа "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик зі "Школи", українці затамували подих.

Знай.uа писав, "Клянуся життям" – Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.