9 жовтня об 11: 00 надійшли в продаж квитки на матч київського "Динамо" проти туринського "Ювентуса", проте купити їх ще неможливо. Справа в тому, що бажаючих придбати тікети на гру виявилося настільки багато, що, станом на 12:10, люди нічого не бачили на сайті, крім напису "502 Bad Gateway".

Читайте Знай в Google News!

Сам матч пройде 20 жовтня в рамках групового раунду Ліги чемпіонів 2020/2021. При цьому, один уболівальник зуміє придбати не більше чотирьох квитків на гру, яка пройде на НСК "Олімпійському". Для покупки знадобиться надати ПІБ, номер і серію паспорта, мобільний номер телефону.

Кожен тікет іменний, тому також вказується електронна адреса кожного, кому ви його купуєте. Отже, для входу на стадіон, вам буде потрібно документ, що засвідчує особу. Кожному відвідувачу буде поміряна температура тіла при вході на "Олімпійський", і якщо вона виявиться вище 37.2, Увійти людина не зуміє.

ціни квитків на цей матч

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Союз європейських футбольних асоціацій прийняв рішення допустити присутність глядачів на трибунах в обмеженій кількості на матчах групового етапу Ліги чемпіонів. Тому керівництво київського "Динамо" звернулося до місцевої влади з проханням розглянути можливість проведення матчів престижного чемпіонату в присутності глядачів. Відповідь була позитивною і це говорить про те, що наступні матчі киян з "Барселоною" і "Ференцварошем" також можуть пройти в присутності глядачів, якщо ситуація з коронавірусом в столиці України не погіршиться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, постраждала від Роналду знову тягне футболіста в суд: питання на сотні тисяч євро.

Як повідомляв "Знай.ua", український чемпіон Берінчик ледь не проміняв бокс на футбол: на бій у футболці "Зорі" замість халата.

Знай.ua писав, проти брухту немає прийому: в мережі порівняли ударні техніки Ломаченка і Лопеса.