Зірковий нападник "Ювентусу" і Збірної Португалії Кріштіану Роналду не зможе зіграти в найближчому матчі - у футболіста виявили Covid-19.

Кріштіану Роналду не допоможе збірній Португалії в матчі Ліги націй проти Швеції. Про це повідомив офіційний сайт федерації футболу Португалії.

Під час планового тестування на коронавірус проба Кріштіану Роналду дала позитивний результат. Наразі хвороба у Роналду проходить безсимптомно, а сам футболіст почуває себе добре.

Кріштіану Роналду, фото: Getty Images
Кріштіану Роналду, фото: Getty Images

Після того, як у Роналду опинився позитивний тест на коронавірус, його відразу відправили на ізоляцію. Таким чином Кріштіану Роналду не зіграє проти збірної Швеції в матчі Ліги націй, який запланований на середу, 14 жовтня.

Після виявлення коронавірусу в Роналду інші гравці збірної Португалії пройшли додаткове тестування перед матчем проти Швеції. Нових випадків зараження не було виявлено.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Наразі не відомо, чи зможе Роналду зіграти за "Ювентус" в матчі Ліги чемпіонів. Італійський клуб перший матч турніру проведе в Києві 20 жовтня, де зіграє проти "Динамо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналду показав, як купається в оксамитовий сезон

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду похизувався ідеальним пресом

Також Знай.ua писав, Роналду знову постане перед судом через звинувачення у насильстві