Нападник "Динамо" та збірної України Артем Бесєдін розповів про Андрія Шевченка та атмосферу на "Арені Львів" і про відчуття футболістів, які складно передати словами.

Читайте Знай в Google News!

Про це сталовідомо в ефірі Football Hub.

"Мені на 6-річчя подарували футболку Шевченка, пам'ятаю це дуже добре. "Мілан", 7-й номер. Пам'ятаю, це було таке щастя, як поштовх. Я з 6 років пішов на футбол. Шевченко для мене кумир і дитинства, і зараз. Можна сказати, я виріс на його голах, як він грав. Дуже шкода, що я не застав його в"Динамо". Не дуже багато часу пройшло, як він закінчив", – сказав Бесєдін.

Виклик до збірної для нього, швидше за все, заохочення і якась нагорода за працю для клубу. За його словами тренери дивляться на результати і викликають тих, хто в найкращій формі знаходиться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для тих, хто не був на "Арені Львів" і не стояв на полі під час аншлагу, важко пояснити і якось передати відчуття словами.

"Це краще сексу. Там дійсно круто. Тренерський штаб, зокрема, Шевченко зробив атмосферу в команді. Є свої традиції, правила, і він їх вніс. Приїжджаючи в збірну, прекрасно розумієш, що потрібно робити, що не потрібно робити. Все відмінно, їдеш в збірну з хорошим настроєм, як на свято", – сказав Бесєдін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка збірної України розкрив головний секрет перемоги над Іспанією: "Залишалося 15 хвилин..."

Як повідомляв Знай.uа, як би не довелося вибачатися перед мусульманами: Роналду дивно підтримав Нурмагомедова.

Знай.uа писав, ультрас "Динамо" звинуватили Луческу в подіях на Донбасі: "Був серйозним шурупом того механізму″.