Український боксер Олександр Усик активно готується до протистояння з британським боксером Дереком Чісорою. Саме послання своєму супротивнику можна побачити у останньому відео, яке спортсмен розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Читайте Знай в Google News!

На записі можна побачити, як атлет позує у одязі для професійного рингу. Його шкіра поблискує, кулаки у рукавичках. Відео акцентується на окремих деталях міміки Усика, які мають доволі загрозливий вигляд. Погляд боксера направлено на камеру, що можна сприймати як послання Чісорі.

"I’m coming for you...Derek" (Я йду по тебе, Дереку) — підписав відео українець.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Вираз обличчя здався суворим деяким іноземномовним фанатам боксера. "Міг би з легкістю бути Ганнібалом Лектором (маніяк-канібал з "Мовчання ягнят").

Найближчим часом Усик відправиться в Лондон, де 31 жовтня проведе поєдинок проти Чісори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чемпіонку світу жорстко присоромили, не повіривши, що вона жінка: "У ролі кого я по життю, і в ліжку".

Як повідомляв Знай.uа, проти Лома немає прийому: у мережі порівняли ударні техніки Ломаченка і Лопеса.

Знай.uа писав, Ломаченко показав, як проходить його день: наповнений рухом, адреналіном і новими викликами.