Український професійний боксер Олександр Усик розповів, як готується до грандіозного бою з б ританським боксером Дереком Чісорою у соціальній мережі Іnstagram. Зустріч боксерів відбудеться уже 31-го жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це боксер опублікував відеоролик в Іnstagram.

За тиждень до поєдинку з Чісорою Усик зазначає, що Дерек достатньо сильний суперник і намагатиметься сильно вдарити, нанести каліцтва. Усик каже, що намагається не думати про все це, однак потужно тренується щодня.

"One Week Out 💥", - підписав відео боксер.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Найбільше думаю про свій лагер. Як якісно виконати завдання, поставлені переді мною моєю командою. У мене немає ненависті ні перед боєм, ні після бою до тих хлопців, які щодня виконують важку роботу, тому що я знаю, чого я гідний. У мене лише повага до них", - зізнався Усик.

За словами боксера, він не думає про ненавить до суперників, оскільки спортсмени - це люди, які надто багато працюють і він особисто знає, що означає гідно підготуватись до бою.

Підписники боксера висловили у коментарях слова підтримки Олександру і наперед назвали чемпіоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, боксера Усика женуть геть з України: "Відповідаю на пацана".

Як повідомляв Знай.ua, проти Лому немає прийому: у мережі порівняли ударні техніки Ломаченка і Лопеса.

Знай.ua писав, Ломаченко показав, як проходить його день: наповнений рухом, адреналіном і новими викликами.