Плавчиня Яна Клочкова відверто розповіла про особисте життя. Олімпійська чемпіонка зізналася, що через постійні тренування не мала часу будувати стосунки.

Читайте Знай в Google News!

Яна Клочкова зізналася, що коли зустріла кохання, то сильно обпеклася. Також вона розповіла за що посадили батька її сина і чому більше не довіряє чоловікам.

Яна Клочкова, фото: Зірковий шлях
Яна Клочкова, фото: Зірковий шлях

Чотирикратна олімпійська чемпіонка, яку навіть прозвали "золотою рибкою" зізналася, що попри шалені успіхи у спорті вона не була по-справжньому щасливою. Тому у 26 років вона вирішила попрощатися з плаванням.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На перше серйозне побачення, за словами спортсменки, вона пішла у 23-24 роки. Однак, у цей час у стосунках було чимало розчарувань. Яна Клочкова припускає, що у неї було надто мало досвід у спілкуванні з хлопцями.

Першим і водночас трагічним коханням став чоловік, який був на 13 років старший за неї. Яна Клочкова пояснила, чому, на її думку, не склалися ці стосунки.

Яна Клочкова, фото: Зірковий шлях
Яна Клочкова, фото: Зірковий шлях

"Перша причина, це те, що у нас була велика різниця у віці. У нього було достатньо досвіду сімейного життя, була дитина. А я людина, яка можна сказати, взагалі ні з ким не зустрічалася. І ось ця моя наївність... Він зловживав алкоголем. Я бачила, що з ним може щось статися... І так і сталося - він потрапив в аварію достатньо серйозну. А я могла б бути з ним в машині... Коли він вийшов з лікарні, то знайшов собі нову дівчину. Довго не могла пережити це", - поділилася плавчиня. Яна Клочкова

Після таких проблемних стосунків, Яні взагалі не хотілося заводити нові. Останні з них були два роки назад, але чоловік не був вільним, хоч і обіцяв розлучитися. Клочкова додала, що зараз "страшно комусь довіритися".

Спортсменка розповіла, що її син Саша останній раз спілкувався зі своїм батьком ще у 2012 році. Той покинув Яну на 3 місяці вагітності. Через якийсь час він повернувся з обручкою і готовий був розписатися, але плавчиня не захотіла. Щобільше, останні роки чоловік провів у в'язниці.

Останні роки про олімпійську чемпіонку було чути небагато. Вона розповіла, що весь цей час займалася громадською діяльністю, працювала в Олімпійському комітеті, організовувала змагання. Однак, знаменитість зізналася, що все-таки чекає своє особисте щастя.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома плавчиня Яна Клочкова боїться води: сенсаційне зізнання від спортсменки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Максим Галкін показав молодий талант і майбутню заміну Пугачової: "Її не знають"