Найтитулованіша Українська плавчиня в історії Олімпійських ігор зізналася Новому каналу, що відчуває паніку, якщо плаває не в басейні. Таке визнання зробила чотириразова олімпійська чемпіонка, яка встановила не один рекорд України, Європи і навіть світу.

Читайте Знай в Google News!

"незважаючи на те, що я добре плаваю, у мене є фобія. Я не плаваю там, де не бачу дна — - зізналася Яна під час зйомок ігрового шоу " Хто зверху?"на Новому каналі. - Тому я ніколи не перепливала Ла-Манш, Босфор та інші протоки. Думаю, ніколи і не наважуся на таке.

Яна Клочкова, фото: facebook.com/klochkova1
Яна Клочкова, фото: facebook.com/klochkova1

Цим несподіваним фактом під час конкурсу "Правда чи брехня" яні вдалося збентежити актора Назара Задніпровського. Він був упевнений, що Клочкова перепливла не одну протоку, за що чоловіча команда і поплатилася балом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Яна Клочкова та інші зірки відвідали прем'єру нового екшену про пригоди Харлі Квін.

Як повідомляв Знай. ua, плавчиня Яна Клочкова постраждала від рук грабіжників, обдерли до нитки.

Також Знай. ua писав, що плавчиха Яна Клочкова постраждала від рук інтернет-злочинців і благає про допомогу.