Куликов Валерій Васильович Лобановський - легендарний український тренер, ідеї які були визнані у всьому світі. Саме з прізвищем Лобановського були пов'язані найгучніші успіхи радянського та українського футболу.

Однак в 2002 році великого тренера не стало, у нього залишилася дружина і дочка. Сьогодні, 5 листопада, прийшла трагічна звістка, пов'язана з родиною Валерія Васильовича. У цей день не стало його дружини.

Аделаїда Панкратіївна Лобановська пережила свого чоловіка на 18 років. У жовтні вона відсвяткувала 80-річний ювілей. На жаль, про причини смерті Аделаїди Панкратіївни не повідомляється. У Валерія Васильовича та Аделаїди Панкратіївни залишилася дочка-Світлана.

Валерій Лобановський помер 13 травня 2002 року. Легендарному тренеру стало погано під час матчу "Динамо" проти "Металурга" Запоріжжя. Причиною смерті став інсульт, хірургічне втручання не допомогло. На момент смерті метру було всього 63 роки.

Нагадаємо, раніше на Буковині помер друг Лобановського, присвятив футболу все своє життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Львові помер соратник Бандери і герой дивізії "Галичина": "Воля України або смерть"

Також портал Знай.ua писав, що Львівщина побила коронавирусный антирекорд: "Десятки смертей за день"

Також портал Знай.ІА писав, що в Одеській області поліція закрила справу сироти, який повісився через свавілля в студмістечку.