Українська дзюдоїстка-чемпіонка Дар'я Білодід, яку прозвали "Анакондою" завдяки її фірмовому прийому, змушена пропустити Чемпіонат Європи, але її образи продовжують вражати чоловіків.

Читайте Знай в Google News!

Так, дівчина продовжує публікувати ефектні фото на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Наприклад, красуня вирішила побажати українцям хороших вихідних і прогулялася у сірому пальті і чорному капелюсі, а родзинкою стала сумка від Yves Saint Laurent.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І навіть вдома Білодід вміє вражати вродою — і це не найгірший варіант для часів пандемії.

А не так давно спортсменка поділилася світлиною, на якій її можна побачити у светрі від італійського бренду Miss Sixty.

Деякі користувачі інстаграму навіть пророкують чемпіонці модельну кар'єру.

"Даша, ти красуня! відразу після закінчення спортивної кар'єри ти можеш йти на подіум!", - йде мова в одному з коментарів.

На жаль, окрім радощів від модних луків, Білодід зараз доведеться пройти через розчарування: вона змушена пропустити Чемпіонат Європи у зв'язку з застудою.

Про це розповів батько і тренер дзюдоїстки Геннадій Білодід:

"На жаль, Дар’я через хворобу пропустить чемпіонат Європи. Це застудне захворювання, не Covid-19, тому що ми і тести здавали і КТ легень робили. Тим не менш, довелося пропити антибіотики, а це дещо вибило з колії. Ну і щоб спортсменку зберегти, довелося зняти її зі змагань.

Вона захворіла перед збором в Конча-Заспі, але кашлю і температури вже не було, тому ми вирішили подивитися на її форму. По тому що ми побачили, вирішили все ж таки не ризикувати і поберегти спортсменку. Тому що їхати просто аби виступити – це не для Даші.

Тепер будемо сподіватися, що після нового року змагання відновляться, тому що в цьому році чемпіонат Європи – це останній старт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дзюдоїстка-красуня Білодід згадала про гіркі сльози з тортиками і кексиками: "Тебе як би ламають".

Як повідомляв Знай.uа, купальник Марини Бех-Романчук зовсім промок від літніх веселощів.

Знай.uа писав, Джекі Чан у спідниці: Українська дзюдоїстка Білодід потрапила до рейтингу найкращих спортсменів світу.