Відомий український боксер, чемпіон світу Олександр Усик зізнався, що ще на самому початку пандемії перехворів на коронавірусну інфекцію covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві боксера, яку було опубліковано на YouTube-каналі USYK17.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

Усик розповів, що заразився на коронавірус ще навесні, коли готувався до поєдинку з британським спортсменом Дереком Чісорою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так, я перехворів, але це було ще під час першої хвилі. Я не панікував. Я ж казав, що ми всі цим перехворіємо. Люди завжди хворіють навесні і восени", - зізнався український чемпіон.

Олександр Усик, скрін з відео
Олександр Усик, скрін з відео

Він розповів про симптоми коронавірусу. За словами Усика, коли він займався лікуванням зубів, несподівано підвищилася температура, але він абсолютно не звернув на це уваги, проте вже через нетривалий час у його дружини різко пропав нюх. Вони викликали лікаря додому і той підтвердив діагноз.

"Ми з дружиною сіли на карантин і просиділи так 14 днів. У мене була температура три дні - 37.2 або 38 градусів, ну і слабкість була. Я весь час лежав у ліжку, що мені дико не подобалося, тому що я абсолютно ненавиджу хворіти", - розповів чемпіон.

Також він додав, що занадто багато людей панікують під час епідемії, і це тягне за собою ще більше наслідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Усик - патріот України": Кличко заступився за чемпіона і напророкував йому нові титули.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві потужна пожежа на ринку перетворила курок на гриль, рятувальники - красені.

Знай.uа писав, чорна п'ятниця в Києві 2020: список чи будуть реальні акції в магазинах.