З Чернігова прийшли вельми тривожні новини. Тут затяті фанати міського футбольного клубу "Десна" закинули директора стадіону в сміттєвий бак і під крики викотили до входу в цей стадіон.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікувала в мережі Facebook спільнота "Вартові еспресо".

Однак цим справа не закінчилася, розлючені вболівальники ще й розбили голову чоловікові. На кадрах видно, що натовп з десятка фанатів палять фаєри і супроводжують сміттєвий бак, в якому сидить безпорадний директор стадіону, криками "Ганьба!".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Стадіон ФК "Десни" ім.Ю. Гагаріна, скріншот: YouTube
Стадіон ФК "Десни" ім.Ю. Гагаріна, скріншот: YouTube

"Суворі українські вболівальники. У Чернігові фанати "Десни" кинули в сміттєвий бак директора стадіону, після чого розбили йому голову", - підписано відео.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що українці вимагають, щоб капітан збірної Іспанії Серхіо Рамос змінив татуювання, яке неправильно передає назву столиці нашої держави.

Ведучий програми "Телебачення Торонто" Майкл Щур розмістив в мережі петицію з вимогою до захисника "Реала" і збірної Іспанії Серхіо Рамоса змінити татуювання з назвою української столиці.

"Українські футбольні фанати запускають всесвітню кампанію з відновлення історичної справедливості на нозі великого футболіста Серхіо Рамоса", - говорить петиція на сайті change.org під нею поставили підписи вже понад 2 тисячі осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, камера з нейромережею переплутала футбольний м'яч з лисиною футбольного судді, відео.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові футбольних фанатів безкоштовно пострижуть під час матчу, але пощастить не всім.

Знай.uа писав, футболіст харківського "Металіста" вийшов на поле з кільцем замість м'яча: "Вийдеш за мене?".